Nieuws

Administrator  /  23 juli 2013 13:30  /  Reageer

Matchday: Vanavond dinsdag 23 juli een leuk oefenduel op een mooie zomerse avond in het Cambuurstadion, SC Cambuur - Real Mallorca

Programma Open Dag SC Cambuur

Win een persconferentie met de spelers en staf van Cambuur.

Op 27 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag bij SC Cambuur! Op deze dag kun je een kijkje nemen in de perskamer, kleedkamer en kun je de echte spelersbus eens van binnen bekijken!

Daarnaast hebben we op het kassaplein (naast de C1000)  ons eigen Kidsclub-plein waar je je kan laten schminken, springen op het springkussen en allerlei andere spelletjes kan spelen!

Ook kun je op de Open Dag handtekeningen verzamelen van je favoriete spelers, op de foto met de Kampioensschaal, en voor Kidsclubleden is er een speciale persconferentie georganiseerd  waar je al je vragen kan stellen aan een aantal spelers en trainers.
Wil je ook bij deze speciale Kidsclub-persconferentie zijn en je vragen stellen aan een aantal spelers en misschien wel aan de trainers van SC Cambuur. Meld je dan nu aan door onderstaand je gegevens in te vullen en 3 van je beste vragen mee te sturen.

Op woensdag 24 juli maken we bekend wie de winnaar is, om mee te doen aan de persconferentie.

Om mee te doen aan de persconferentie dien je wel lid te zijn van de Kidsclub. Ben je nog geen lid van de Kidsclub? Ga snel naar www.cambuur.nl en meld je direct aan! 

Houd de website www.cambuur.nl goed in de gaten, dit jaar gaan we regelmatig op bezoek bij een uitwedstrijd om daar een line-up te lopen.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »