Nieuws

Administrator  /  15 december 2013 09:16  /  Reageer

Op het vroege tijdstip van 12.30 uur de aftrap in ons eigen Cambuurstadion. Vandaag had het stadion wel anderhalf keer uitverkocht kunnen worden, helaas is het niet groter.

Het wordt een topdrukte, dus kom ruim op tijd om niets van deze wedstrijd te hoeven missen, de hekken gaan al open om 10.30 uur.

Ook supportershome 't Hertje is vanaf 10.30 uur geopend, kom gezellig even met andere Cambuursupporters voorbeschouwen.

Ajax kreeg afgelopen week een flinke dreun door uitschakeling in de Champions League, wellicht kan Cambuur hier vandaag, mits in goede doen, nog van profiteren en een gelijkspel of een overwinning uit het vuur slepen. Cambuur beschikt over een nagenoeg volledig fitte selectie. De gele kaart van Martijn van der Laan werd ingetrokken en Lucas Bijker kwam door een scheidsrechterlijke dwaling goed weg tegen RKC, zodat hij er vandaag toch bij kan zijn. Extra zal vandaag de aandacht uitgaan naar Jody Lukoki die zich tegen Ajax uiteraard extra wil bewijzen. Mocht hij het weer op de heupen hebben en is er genoeg scherpte in alle linies bij Cambuur dan is niets onmogelijk vandaag in de Hel van Leeuwarden. Ook een beetje geluk kunnen we hier wel bij gebruiken en uiteraard de steun van de 12e man, op Noord, Zuid, Oost en West! Laat sien dast foar Cambuur bist!

Geniet voorafgaand aan de wedstrijd ook van de sfeeracties van Ultras Leovardia.

Deze wedstrijd staat in het teken van Serious Request, neem dus een klein beetje extra contant geld mee naar het stadion.

Zo kun je je haar geel-blauw laten spuiten op het Kassaplein en kun je unieke Cambuur Serious Request Kerstkaarten kopen o.a. in supportershome 't Hertje.

Je kunt tevens je lege statiegeldflessen meenemen naar het stadion en inleveren in de groene flessenbakken op het Kassaplein en bij de Noordwest-entree.

Ook kun je meedoen met de extra muntenactie en kan iedere Cambuursupporter een zeer speciaal Cambuur Serious Request sjaaltje bemachtigen, uiteraard wordt wel een kleine donatie hiervoor gevraagd in de collectebussen van het Rode Kruis.

De totale opbrengst van alle acties wordt komende week middels een grote Cambuur-cheque overhandigd aan de dj's in het Glazen Huis!

Kom en steun deze goede acties!

Forza Cambuur!

 

SCS Kern van Cambuur

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »