Nieuws

Administrator  /  27 juni 2014 09:50  /  Reageer

Aanstaande zaterdag staat de eerste officiële training van het seizoen 2014/2015 op het programma. Vanaf 10.30 uur werken de mannen van Henk de Jong (inclusief de nieuwe spelers) dan de eerste training van het seizoen af in het Cambuur Stadion.

Zoals gebruikelijk is deze eerste training vrij te bezoeken voor alle Cambuur-supporters en belangstellenden. Het stadion is zaterdag alleen toegankelijk via de ingang tussen de West- en Noord-tribune (naast de Action), waar supporters plaats kunnen nemen op de West-tribune of de Noord-tribune. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de kiosk op de West-tribune.

Voor sfeeracties is ruimte op de fanatieke Noord-tribune, zodat met name jonge supporters (op West) geen last hebben van de rook.

Daarnaast kun je aanstaande zaterdag bij de stand tussen de Noord- en West-tribune (waar normaal de snackwagen staat) alvast je kaartje kopen voor de oefenwedstrijd tussen VV Kootstertille en SC Cambuur op vrijdag 11 juli (aftrap 19.00 uur). In de voorverkoop  betaal je hiervoor geen € 10,00, maar slechts € 7,50. Ook kun je hier dankzij sponsor Taxicentrale Waaksma op de foto met een replica van de Wereldbeker.

Graag tot zaterdag!

Foto: www.dijksfotografie.com

(bron: www.cambuur.nl)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »