Nieuws

Administrator  /  19 december 2014 13:26  /  Reageer

Zaterdagavond Cambuur trapt om 18.30 uur in het eigen stadion af tegen PEC Zwolle. In de kwartfinale van het KNVB-Bekertoernooi nemen we het ook in een thuiswedstrijd op op tegen PEC Zwolle. Zaterdag dus eerst de competitiewedstrijd die al om 18.30 uur begint.

Voor de wedstrijd wordt afscheid genomen van Oebele Schokker die na de winterstop terug zal keren bij Harkemase Boys, maar hij zit evengoed bij de selectie. Henk de Jong: ,,Na afloop van de laatste training heb ik Oepie in het midden van de kring gezet en vertelt dat ik van plan ben hem in de groep voor zaterdag op te nemen. De voltallige selectie stond daar vierkant achter.”

Oebele Schokker: ,,Ik ben blij verrast. Dit zag ik niet aankomen. Hier spreekt respect uit. Hopelijk verloopt de wedstrijd zo gunstig dat ik nog mag invallen.”

Maar wat als in het hypothetische geval het 0-0 staat, met één minuut op de klok en Cambuur een penalty mag nemen? Schokker desgevraagd: ,,Dan mogen ze mij in de ploeg brengen en dan schiet ik ‘m binnen. Ben ik honderd procent zeker van.” (Tekst: Henk Albers)

Albert Rusnák is eveneens voor het laatst te bewonderen in het Cambuurstadion. De huurling van Manchester City is per 1 januari eigendom van FC Groningen. De Slovaak wordt naar verwachting na afloop van het duel tegen Zwolle uitgezwaaid.

Niet inzetbaar

Bartholomew Ogbeche ontbreekt wegens een hoofdblessure. Lucas Bijker zit een wedstrijd schorsing uit en Daniel de Ridder is nog niet inzetbaar.

Winterstop

De kans is groot dat SC Cambuur deze winter wat verliezen zal moeten incasseren. Algemeen directeur Gerald van den Belt kondigde afgelopen week zijn door iedereen gegunde vertrek aan naar FC Twente en Albert Rusnák zal na de winterstop bij Groningen spelen. Al beweert DKV ook met hem in gesprek te zijn. Bommetjes of....?

Vermoedelijke opstelling

Nienhuis; Droste, Reijnen, Mac-Intosch, Vytas; El Makrini, Bakker, Van de Streek; Narsingh, Barto, Rusnák.

Er komen 265 man mee uit Zwolle.

Het Hertje is vanaf 16.30 uur geopend en uiteraard bent u van harte welkom!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »