Nieuws

Administrator  /  26 augustus 2016 12:09  /  Reageer

Zoltan (36) is bekend gezicht bij Cambuur. Sinds zijn 12e is hij supporter van SC Cambuur en vanaf zijn 18e heeft hij onafgebroken een seizoenkaart gehad. Hij was uit en thuis bij de wedstrijden te vinden. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als jongerenwerker en was vanuit die functie ook betrokken bij Cambuur Verbindt, de maatschappelijke stichting van onze club.

Als supporterscoördinator is het in de eerste plaats de bedoeling om een brug te vormen tussen de supporters en de club en de wensen en behoeften te vertalen in praktische oplossingen. Het organiseren van activiteiten voor supporters en actief in gesprek gaan met verschillende supportersgroepen vormen daarnaast belangrijke onderdelen van de functie.

Zoltan: “Ik ben er trots op dat ik me al zo lang Cambuur supporter mag noemen. Er zijn maar weinig clubs die kunnen tippen aan de fantastische sfeer in ons mooie stadion! Maar waar passie en emoties hand en hand gaan heb je ook te maken met verschillende meningen en daar liggen volgens mij juist veel kansen! Dat vind ik een schitterende uitdaging en ik heb vreselijk veel zin om hier met de verschillende partijen aan te gaan werken! Ik sta open voor alle ideeën en ben dagelijks beschikbaar voor vragen.”

De Kern van Cambuur is content met de aanstelling van Zoltan en wenst hem veel plezier & succes in zijn nieuwe funcie!

Binnenkort staat er een meeting gepland met vertegenwoordigers van de verscheidene groeperingen en Zoltan.

Zoltan werkt op maandag en de vrijdag. Zoltan bereiken doe je via supporterszaken@cambuur.nl

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »