Nieuws

Administrator  /  31 januari 2018 15:02  /  Reageer

Foto: RTV Oost

Eerder dit seizoen werd Hake ontslagen bij FC Twente. 'Daar ben ik in het begin redelijk gefrustreerd over geweest', zei hij. 'De steun van spelers, staf en supporters heeft me wel goed gedaan. Maar daar koop je op zo'n moment niks voor. Je bent namelijk geen trainer meer.'

Inmiddels is Hake dat dus wel weer. 'Ik ben blij om mijn voeten weer in het gras, of beter gezegd kunstgras te zetten', vervolgde hij. Hake liet weten dat hij de laatste maanden door meerdere clubs benaderd is. 'Maar dat doet niet ter zake. Cambuur heeft me gevraagd en dat is een club die ik dan gelijk serieus neem. Dat gevoel versterkte alleen maar tijdens de gesprekken.'

Technisch manager Foeke Booy is ook blij met de aanstelling, waarmee de langdurige interim-klus van Sipke Hulshoff ten einde komt. Hij wordt weer assistent. 'Ik wil Sipke en zijn staf bedanken voor de afgelopen periode. Ik heb hen gevraagd mij de tijd te geven goed te zoeken, want die zou ik wel nodig hebben. Die tijd hebben we gehad en de prestaties zijn tegelijkertijd goed geweest.'

Uiteraard wens de Kern van Cambuur René Hake heel veel succes bij onze prachtige club!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »