Nieuws

Administrator  /  1 februari 2018 10:27  /  Reageer

Het KVC Sfeerteam, onderdeel van de supportersvereniging Kern van Cambuur, zet zich vrijwillig in voor sfeerakties bij onze club. Dingen die wij zoal doen zijn het maken van spandoeken, grote publieksdoeken, organiseren van tifo-akties en vuurwerkshows zoals recentelijk in ons stadion te zien was.
Om dit soort akties te maken en te organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoring en giften. Onder het motto ‘doneer voor sfeer’ houden wij a.s. vrijdag 2 februari, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles een collecte. Onze collectanten zullen dan bij alle ingangen van het stadion te vinden zijn en zijn te herkennen aan de gele hesjes.
Waneer je in de mogelijkheid bent ons financieel te steunen zijn we je niet alleen enorm dankbaar maar biedt dit voor ons ook mogelijkheden om nog meer en mooiere dingen te laten zien bij onze club en kunnen wij ons verder ontwikkelen!
Mocht je niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn maar toch een financiele bijdrage willen doen dan kun je dat ook overmaken naar onze bankrekening NL37INGB0001300512 t.n.v. SCS Kern van Cambuur. Zet dan bij vermelding ‘donatie KVC Sfeerteam’ neer.

Onze dank is heel groot!

Geelblauwe groet KVC Sfeerteam

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »