Nieuws

Administrator  /  23 februari 2018 15:35  /  Reageer

Omdat we hier en daar nog steeds vragen c.q. opmerkingen van sommige supporters krijgen over de prijsverhoging van het bier, geven we graag nog even in het kort aan wat hier de reden voor is.

Ons doel is en blijft natuurlijk altijd in de eerste plaats het zo goed mogelijk bedienen tegen een zo scherp mogelijke prijs van onze supporters. We zijn immers een stichting die geen winstoogmerk heeft. Iedereen is welkom bij ons.

 

Wel moeten we vanzelfsprekend (geringe) omzet genereren omdat we natuurlijk wel met verscheidende kosten en een afdracht naar de BVO te maken hebben. Belangrijkste is natuurlijk dat het geld dat we verdienen altijd ten bate van onze club SC Cambuur komt. Hierin zijn we uniek omdat wij de enige partij zijn die het zo doet en zo dragen we tevens bij aan een gezonde huishouding van onze geel/blauwe trots.
De Kern van Cambuur moet daaruit haar beleid bepalen. De prijsstelling wordt daarbij voor een groot deel bepaald door de almachtige bierbrouwer Heineken. De bierprijs van de tap is de afgelopen 5 jaren steeds met een percentage verhoogd daar waar de prijs in ’t Hertje en de kiosken gelijk bleef. Daarmee werden de marges om afdrachten  op hetzelfde niveau te houden steeds lager. We zijn nu dus helaas beland op het punt om de verhoging door te rekenen naar vers tapbiertje, hoe graag wij zelf ook de prijs op €2,- hadden behouden. We vragen om jullie begrip en willen jullie op het feit attenderen dat ieder biertje wat bij ons besteld wordt ten bate van onze club SCC en komt. In feite is het dus “Zuipen voor je club!”.

 

Met vriendelijke groet,

 

De vrijwilligers van SCS Kern van Cambuur

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »