Nieuws

Administrator  /  12 maart 2018 16:20  /  Reageer

Dit keer geen Forumavond in 't Hertsje maar 'De tafel van Cambuur' in het stadion.

Dit jaar bestaat het programma van ‘De tafel van Cambuur’ uit twee gedeeltes waarbij het met René Hake en Foeke Booy eerst zal gaan over de voetbalinhoudelijke kwesties rondom het eerste elftal. De presentatie is in handen van Fred van Dijk en er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Na de theepauze wordt er met Jan Bluyssen (Manager competitiezaken betaald voetbal KNVB), Gerald van den Belt (Financieel Directeur SC Cambuur) en een afvaardiging van het Supporterscollectief Nederland gediscussieerd over de inrichting van de voetbalpyramide en de rol van de beloften teams in het bijzonder.

De Technische Supportersavond wordt georganiseerd door de Kern van Cambuur, Cambuur Culture en SC Cambuur. Uiteraard is de ook de gehele selectie aanwezig en is de toegang tot de Business Club helemaal gratis.

Het programma van ‘De tafel van Cambuur’ ziet er als volgt uit:
19.00 uur          Welkom en opening door algemeen directeur Ard de Graaf
19.05 uur           René Hake en Foeke Booy
19.50 uur           Pauze
20.00 uur          Jan Bluyssen, Gerald van den Belt en Supporterscollectief Nederland
20.45 uur          Borrel

We roepen iedereen op om ook daadwerkelijk massaal te komen om de heren het hemd van het lijf te vragen.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »