Nieuws

Administrator  /  3 mei 2018 14:30  /  Reageer
Foto: Henk Jan Dijks (Dijksfotografie.com)

Onze geel-blauwe trots heeft zich dinsdagavond een hele goede dienst bewezen door in Dordrecht de schapenkoppen met maar liefst 1-4 te verslaan. Het eerste gevaar van het heenduel kwam al na 1 minuut van de kant van FC Dordrecht. Een kopbal van Breedijk werd in de tweede minuut van de lijn gehaald door Martijn Barto. Na twintig minuten spelen was het echter SC Cambuur dat de score in Dordrecht opende. Middenvelder Daniel Crowley wist de bal na een knappe actie in het doel van Dordrecht te werken en zette zijn ploeg daarmee op een 0-1 voorsprong. 

Na rust kwam SC Cambuur uitstekend uit de kleedkamer en breidden de Leeuwarders hun scorevoordeel uit naar 0-2. Het was Justin Mathieu die in de 47e minuut de tweede treffer voor zijn rekening nam door een fraaie steekpass om te zetten in een goal. Zo'n tien minuten later leek SC Cambuur de genadeknap uit te delen, toen Van Deelen het  met een volley probeerde. Zijn inzet trof echter het houtwerk.

Aan de andere kant was het even later wel raak. FC Dordrecht-verdediger Julius Bliek wist in de 64e minuut Cambuur-doelman Cummins te verschalken met een kopbal en bracht de Schapenkoppen daarmee terug in de wedstrijd. Lang duurde de wederopstanding van FC Dordrecht echter niet. In de 71e minuut maakte Cultheld Barto alweer een einde aan het hernieuwde geloof bij de Dordtenaren door de marge met een droge knal terug te brengen naar twee. Een aantal minuten later herhaalde Barto zijn kunstje. De spits scoorde in de 84e minuut op aangeven van de ingevallen Furdjel Narsingh en bepaalde daarmee de eindstand op maar liefst 1-4!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »