Nieuws

Administrator  /  25 januari 2013 09:38  /  Reageer

Gezamenlijk statement van SC Cambuur BVO en SCS Kern van Cambuur

Leeuwarden, 25 januari 2013


Beste Cambuursupporters en/of uitkaarthouders,

Om uitwedstrijden van Cambuur te bezoeken is een zogeheten Uitkaart nodig. Inmiddels staan er bij Cambuur ruim 500 uitkaarthouders geregistreerd.

Als samenwerkende partners proberen SC Cambuur BVO en SCS Kern van Cambuur  ook middels deze uitkaart te komen tot een zo vriendelijk mogelijk supportersbeleid en proberen wij zoveel mogelijk vrijheid te realiseren voor Cambuursupporters.

Volledig vrij reizen zonder welke vorm van registratie dan ook is in deze tijden helaas niet realiseerbaar voor Cambuur.
SC Cambuur en SCS Kern van Cambuur zijn partner geworden in de uitkaart, om zo om tafel mee te kunnen praten met alle betrokken partijen en middels een goede dialoog maximale vrijheid voor onze supporters te behalen.
Daar waar mogelijk zullen wij ons altijd hard blijven maken voor de wens van onze supporters, al begrijpt u wellicht ook dat er concessies gedaan moeten worden aan de
onderhandelingstafel.
Na een aantal aanpassingen in de afgelopen seizoenen zijn wij momenteel druk doende om via de nodige inspanningen een nieuwe uitkaart te kunnen introduceren.

SC Cambuur BVO en SCS Kern van Cambuur voeren goed en constructief overleg om deze verbeteringen te realiseren. Inmiddels liggen onze wijzigingsvoorstellen bij de Lokale Driehoek. De beslissingsbevoegdheid om deze wijzigingen te mogen doorvoeren ligt namelijk niet bij SC Cambuur BVO en SCS Kern van Cambuur, maar bij andere betrokken partijen verenigd in deze Lokale Driehoek en de KNVB. Binnenkort is er een overleg gepland waar ook de uitkaart is geagendeerd. Op dit moment is het dus nog even afwachten, maar we zijn voorzichtig positief gestemd.

Er zijn veel supporters die graag met de auto afreizen en er hebben zich nagenoeg geen incidenten voorgedaan afgelopen seizoen en eerste helft dit lopende seizoen. Een mooi moment om de Cambuursupporters en uitkaarthouders te belonen en verbeteringen/versoepelingen te realiseren, want daar waar mogelijk zullen wij altijd zoveel mogelijk vrijheid voor supporters nastreven.
Let op: Mocht er inderdaad akkoord worden gegeven voor de voorgestelde wijzigingen dan betekent dat niet dat deze genoemde aanpassingen direct van de ene op de andere dag gerealiseerd zijn. Wij hopen deze zo snel mogelijk doorgevoerd te hebben, liefst uiterlijk voor de Play-Offs van dit seizoen.

(lees meer in de bijlage)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »