Nieuws

Administrator  /  30 januari 2013 03:06  /  Reageer

Veel topics deze forumavond georganiseerd door de Kern van Cambuur. Gasten Gerald van den Belt, Keimpe Vellinga, Ype Smid en Ard de Graaf. Het forum stond onder leiding van Geert van Tuinen.

De uitkaart, het nieuwe stadion, de financiën, opvolging Keimpe, de nieuwe trainer, aflopende spelerscontracten en nog veel meer kwam deze avond aan bod.

Na een relatief lange stilte rond de uitkaart zijn er eindelijk nieuwe ontwikkelingen te melden. De gezamenlijke wijzigingsvoorstellen door de Kern van Cambuur en SC Cambuur BVO zijn maandag 28 januari jl. besproken tijdens overleg met de lokale driehoek van Leeuwarden. Belangrijkste gerealiseerde verbetering is wel dat de uitkaartverplichting bij verplichte buscombi's is komen te vervallen. Ook wordt het formaat gewijzigd naar bankpasformaat. Een van de belangrijkste struikelblokken, de pasfoto verplicht op de uitkaart, blijft helaas gehandhaafd. Vanuit de driehoek is geen akkoord gegeven deze te laten verdwijnen. Deze belemmering zorgt er onder andere voor dat ook de samenvoeging van de uitkaart met de (seizoens-)clubcard van Cambuur niet gerealiseerd kan worden, toch wel een teleurstelling voor SCS Kern van Cambuur en voor vele supporters.

Het vervallen van de uitkaartverplichting bij buscombi's is per direct doorgevoerd, zo kan zondag 3 februari a.s. al zonder uitkaart worden afgereisd naar Sparta Rotterdam. Om extra service te bieden aan alle Cambuursupporters zal er ook gepoogd worden donderdagavond 31 januari a.s. extra kaartverkoop te houden bij SCS Kern van Cambuur in supportershome 't Hert.

Ook recent gemeld is er een versoepelde auto-combi van kracht naar MVV Maastricht.

Natuurlijk was, is en blijft de doelstelling van SCS Kern van Cambuur vrij reizen, alleen is dit momenteel niet realiseerbaar.

Zie ook het volledige verslag van de avond.

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »