Nieuws

Administrator  /  4 maart 2013 11:24  /  Reageer

Vanavond, maandag 4 maart, staat het inhaalduel tegen de nummer 10, SC Veendam, op het programma. Vanavond is het voor SC Cambuur zaak om de punten in eigen huis te houden en het thuispubliek te vermaken en zo de aansluiting bij de top van de Jupiler League te behouden. Forza Cambuur!

SC  Veendam, de club uit de veenkoloniën van Groningen, verkeert al geruime tijd financieel in zwaar weer, de hoofdsponsor Gjaltema stond garant voor de salarissen over de maand februari.

Het betekent echter niet dat de zorgen van SC Veendam zijn geweken. De club heeft eveneens kortlopende financiële verplichtingen ten opzichte van een aantal crediteuren. Daar moet binnen afzienbare tijd ook in worden voorzien.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »