Nieuws

Administrator  /  9 maart 2013 07:58  /  Reageer

In Velsen Zuid liep ons SC Cambuur wederom averij op. Onze trots bleef steken op 1-1.

Telstar - SC Cambuur, vrijdag 8 maart 2013

Waarom een van onze meest creatieve spelers Oebele Schokker door Arts op de bank werd geposteerd is een raadsel, want waarom niet in plaats van op de vleugels eens op de door hem zo geambieerde nummer 10 gepositioneerd? Veel supporters vragen het zich af. Een stukje extra creativiteit op het middenveld kan immers geen kwaad.

In een erbarmelijk slechte eerste helft waarin zowel Telstar als SC Cambuur nauwelijks kansen wisten te creëeren, scoorde de thuisclub vlak voor rust toch de 1-0. Jerge Hoefdraad dribbelde vanaf links, passeerde eenvoudig Wout Droste en scoorde. Ook Telgenkamp wist de bal niet te stoppen.

Na rust moest Cambuur uit een ander vaatje tappen en dat gebeurde ook enigszins. Een aantal malen was Cambuur toch door De Leeuw, Rose, Hemmen en Bakker dichtbij een treffer, maar het duurde tot de 84ste minuut voordat een schamel puntje werd gered. Oebele Schokker werd op maat bediend door Rose en haalde vernietigend uit: 1-1.

Opstelling Telstar: Cor Varkevisser, Anthony Correia, Jerold Promes, Calvin MacIntosh, Oliver Rifai, Johan Kulhan, Kevin van Essen, Shabir Isoufi (89. Rhys Murphy), Sjaak Lettinga, Diangi Matusiwa (82. Gaston Salasiwa), Jerge Hoefdraad

Opstelling SC Cambuur-Leeuwarden: Dennis Telgenkamp, Wout Droste, Tim Bakens, Martijn van der Laan (87. Leon Broekhof), Lucas Bijker, Erik Bakker (75. Martijn Barto), Mohamed El Makrini, Yuri Rose, Melvin de Leeuw, Michiel Hemmen, Adnane Tighadouini (60. Oebele Schokker).

Scheidsrechter: T. Koekoek

Gele kaarten: Mohamed El Makrini, Yuri Rose (SC Cambuur-Leeuwarden)

Aantal toeschouwers: 1.963

 

FC Emmen - SC Cambuur, maandag 11 maart 2013

Afhankelijk van de weersomstandigheden, er wordt winters weer met sneeuwbuien en ijzel voorspeld, speelt Cambuur maandag 11 maart a.s. de inhaalwedstrijd tegen FC Emmen. Een ieder die niet af kan of wil reizen naar Emmen is vanaf 19.00 uur van harte welkom in ons eigen supportershome 't Hert, de wedstrijd wordt namelijk uitgezonden op Eredivisie Live.

Bij de Emmenaren treffen we oude bekenden Peter van der Vlag en Ruud ter Heide. Hopelijk weet Ter Heide niet zijn goede vorm te vertalen in een of meerdere treffers tegen ons SC Cambuur.

Het moge duidelijk zijn dat wil je in Emmen zegevieren en jezelf zo langzamerhand niet kansloos maken voor het behalen van de play-offs, laat staan het binnenslepen van het kampioenschap, het toch echt anders zal moeten.

Voor Cambuur een mooie gelegenheid om de negatieve spiraal te doorbreken, net als tegen Sparta in Rotterdam vlammend te starten, er drie in te prikken en daarna vol overgave -dus niet achterover gaan leunen- de overwinning te pakken en de kostbare punten mee terug te nemen naar Leeuwarden.

De supporters in Leeuwarden zijn niet tevreden. Het geel en blauw zit in ons bloed, het is de club waar we het allemaal voor doen! We rekenen er dan ook op dat onze jongens er ook alles aan zullen doen om het tij te keren!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »