Nieuws

Administrator  /  29 maart 2013 08:26  /  Reageer

Onder de technische leiding van interim-hoofdcoach Henk de Jong, Jan Bruin en Sandor van der Heide nemen onze jongens het vanavond in Almere op tegen de nummer vijftien, Almere City F.C.

Na het gedwongen vertrek van Alfons Arts, waarover genoeg is gediscussieerd in de (social-)media werd afgelopen week al duidelijk dat er een aantal verschuivingen in het elftal van Cambuur zijn voorzien, met name op het middenveld. Schokker neemt bijvoorbeeld op het middenveld de plaats in van Bakker.

Op doel krijgt Nienhuis een kans ten faveure van Telgenkamp.

Ook is er iets meer duidelijk over de aflopende contracten, die formeel zijn beëindigd. Met welke spelers Cambuur graag verder wil en van welke hoogstwaarschijnlijk afscheid zal worden genomen, zoals huurling Telgenkamp en aanvoerder Rose.

We zullen zien hoe de diverse wijzigingen uit zullen pakken, krijgt Cambuur dan eindelijk eens grip op het middenveld en houdt Nienhuis ons doel schoon?

Hopelijk resulteert dit vanavond alvast in de broodnodige winst tegen het Almere City van hoofdtrainer Fred Grim, oud-keeper van Cambuur.

In verband met het verstrijken van de beroepstermijn op het trieste faillissement van SC Veendam staat ons SC Cambuur er weer goed op in de Jupiler League. Er mag zelfs nog gehoopt worden op een mogelijk kampioenschap, iets wat bij de meeste Cambuursupporters na een aantal matige wedstrijden en/of resultaten toch wel als een kansloze missie werd beschouwd.

Voor wie met de autocombi afreist een goede reis en een mooie wedstrijd toegewenst!

Forza Cambuur!

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »