Nieuws

Administrator  /  17 juni 2013 13:53  /  Reageer

SC Cambuur is trots om de officiële SC Cambuur supportersvlaggen te presenteren. De vlaggen zijn geproduceerd door sponsor Faber Vlaggen uit Amsterdam.

De supportersvlaggen zijn respectievelijk gebaseerd op het Cambuurshirt uit de jaren zestig alsmede de prachtige Leeuwarder stadsvlag. Deze polyester kwaliteitsvlaggen zijn voor het eerst verkrijgbaar op de Open Dag van SC Cambuur op zaterdag 27 juli a.s. en wel op de stand van Faber Vlaggen.

Bestellen kan nu reeds via de webshop van Faber Vlaggen http://www.faberwebshop.nl/catalogsearch/result/?q=cambuur waarbij o.a. geldt dat bij het bestellen van twee vlaggen geen verzendkosten worden berekend.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »