Nieuws

Administrator  /  20 juni 2013 10:57  /  Reageer

Bijna is het zover, de Eredivisie!

Als hoogstwaarschijnlijk wel bij iedereen bekend wordt de 1e officiële training ter opening van het nieuwe seizoen in de Eredivisie zaterdag 22 juni a.s. gehouden bij VV Leeuwarden (naast het Cambuurstadion). Er zal door supporters uiteraard ook een sfeeractie gehouden worden, in samenwerking met Ultras Leovardia.

Kom massaal en steun met zijn allen onze jongens op weg naar de Eredivisie!

De 1e training begint om 10.30 uur, vanaf een uur of 10 is iedere Cambuursupporter ook van harte welkom in supportershome 't Hertsje (onder de Noordtribune), en er is merchandise-verkoop vanuit de club, bij de Noordtribune.

We hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn.

FORZA CAMBUUR!!!

SCS Kern van Cambuur

 

foto's:

www.dijksfotografie.com

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »