Nieuws

Kern van Cambuur
Administrator  /  26 augustus 2013 16:07  /  Reageer

Voor iedereen die overdag niet kan organiseert de Kern van Cambuur woensdagavond 28 augustus van 18:30 tot 20:00 uur een extra verkoopavond in Supportershome 't Hertje. (Uitkaart verplicht)

PSV – SC Cambuur
Zaterdag 31 augustus
Aftrap: 20:45 uur

Deze wedstrijd is een verplichte auto- of buscombi. Er is slechts ruimte voor maximaal 80 bezoekende personenauto's, dus vol=vol! De buscombi gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Prijzen
De prijs voor de autocombi bedraagt € 10,-. Wil je mee met de buscombi, dan betaal je als KvC-lid € 40,- (alleen op vertoon van de ledenpas). Niet-leden betalen € 42,50 voor de buscombi.

Inschrijven
De inschrijving voor deze uitwedstrijd loopt van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 12:00 uur bij de administratie van het Cambuur Stadion. Inschrijven kan alleen op vertoon van een Uitkaart.

Vertrek
Het vertrek van de supporters die afreizen naar Eindhoven middels de autocombi staat gepland om 17:00 uur vanaf Supportershome ‘t Hertje. De Buscombi vertrekt om 17.15 uur vanaf het Cambuurplein.

Afhalen Uitkaart
Alle voor 20 juli aangevraagde Uitkaarten kunnen vanaf vandaag worden afgehaald bij de administratie van het Cambuur Stadion. Ook supporters die al een ‘oude’ geplastificeerde Uitkaart hebben kunnen hun nieuwe pas hier ophalen. Neem wel graag je oude Uitkaart mee.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »