Nieuws

Kern van Cambuur
Administrator  /  2 september 2013 15:05  /  Reageer

Kaartverkoop Go Ahead en Heerenveen uit start donderdag

Het was genieten afgelopen zaterdagavond voor de Cambuur-supporters in het stadion en voor de buis; in het Philips Stadion wist SC Cambuur het jubilerende PSV namelijk op 0-0 te houden en pakte daarmee een knap en vooral dikverdiend punt!

Een veelbelovend resultaat voor de mannen van Dwight Lodeweges en een resultaat waarmee met veel vertrouwen mag worden uitgekeken naar de volgende wedstrijden! Voor twee van deze (uit)wedstrijden start de kaartverkoop aanstaande donderdag in Suppotershome ’t Hertje. Vanaf vrijdag is het uiteraard weer gewoon mogelijk om een kaartje te kopen bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Go Ahead Eagles – SC Cambuur
De Adelaarshorst
Vrijdag 20 september om 20:00 uur

Op vrijdag 20 september treft SC Cambuur in De Adelaarshorst een oude bekende; Go Ahead Eagles. De club uit Deventer wist na een 6e plek op de ranglijst vorig seizoen via de Jupiler Play Offs promotie naar de Eredivisie af te dwingen.

Het duel tussen de promovendi is voor Cambuur-supporters alleen te bereizen middels de verplichte buscombi. Kosten hiervoor bedragen voor leden van de Kern van Cambuur €40,00 (op vertoon van ledenpas) en voor niet-leden €42,50. Ook voor deze wedstrijd geldt een Uitkaart-verplichting.

Start verkoop: donderdag 5 september van 15:00 tot 20:00 uur in Supportershome ‘t Hertje

SC Heerenveen – SC Cambuur
Abe Lenstra Stadion
Zondag 29 september om 14:30 uur

Na 13 lange jaren staat op zondag 29 september eindelijk weer de derby der derby’s op het programma! In het Abe Lenstra Stadion treft SC Cambuur dan namelijk provinciegenoot SC Heerenveen.

Ook de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen is alleen te bezoeken met de verplichte buscombi. Voor de busreis en een kaartje betaal je als lid van de Kern van Cambuur €30,00 (op vertoon van ledenpas) en als niet-lid €32,50. Alleen supporters die in het bezit zijn van een Uitkaart kunnen een kaartje kopen.

Start verkoop: donderdag 5 september van 15:00 tot 20:00 uur in Supportershome ‘t Hertje

Specifieke informatie over vertrektijden en volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor www.cambuur.nl/uitwedstrijden in de gaten.

(kaartverkoop in samenwerking tussen SC Cambuur BVO en de Kern van Cambuur)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »