Nieuws

Administrator  /  3 september 2013 15:34  /  Reageer

Geachte medesupporters,

N.a.v. de hoge prijzen voor de buscombi’s naar DKV en Go Ahead vindt de Kern van Cambuur dat we hier iets aan moeten doen.
We hebben contact gehad met de BVO en gevraagd op basis waarvan de prijzen tot stand zijn gekomen.

De BVO geeft te kennen dat de prijskaartjes van de ontvangende clubs hoger zijn dan clubs in de Jupiler League. De busmaatschappij is nog steeds Drenthe Tours, wat dus betekent dat deze vanuit Drente moet komen en meerdere kilometers aflegt. Ook de onkosten voor de verplicht aanwezige stewards is verrekend in de pijs, en aangezien ook nog een weekendtarief betreft ligt deze ook iets hoger dan gemiddeld.

Ook heeft de BVO prijzen vergeleken met een andere aanbieder, maar het voorstel van die andere aanbieder was totaal niet interessant.

De BVO heeft ook het alleenrecht op het huren van bussen voor supportersvervoer. De Kern van Cambuur mag dit helaas niet regelen, ondanks dat we meerdere pogingen hebben ondernomen.

We vinden het erg jammer dat de prijzen zo hoog liggen en willen ondanks dit alles toch heel graag onze supporters tegemoet komen en daarom hebben we na langdurig overleg besloten de bus gedeeltelijk te sponsoren.

Dat betekent dat de buscombi naar Eagles-uit niet € 40 voor leden is maar € 37,50 (En € 42,50 voor niet leden). DKV-uit kunnen we niets aan doen.

We hebben ook de BVO gevraagd mee te helpen om te ‘torren’ aan de prijs omdat we de uitvakken uiteraard zo vol mogelijk willen hebben. Inmiddels heeft de BVO gereageerd op deze kwestie via cambuur.nl.


Met geel-blauwe groet,

Bestuur Kern van Cambuur

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »