Nieuws

Administrator  /  10 oktober 2013 17:26  /  Reageer

Van 18 t/m 24 december 2013 komt Serious Request naar Leeuwarden! In deze week zullen een aantal Dj’s van 3FM zichzelf opsluiten in het Glazen Huis om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. 3FM Serious Request 2013 vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Uiteraard draagt ook Cambuur als maatschappelijk betrokken betaald voetbalclub uit Leeuwarden hier graag een steentje aan bij! Omdat het Glazen Huis vorig jaar in Enschede stond, is onlangs door voorzitter Joop Munsterman van FC Twente het stokje symbolisch overgedragen aan Cambuur-directeur Gerald van den Belt (zie foto).

Natuurlijk ondersteunt ook de Kern van Cambuur deze actie van harte!

Met de onlangs speciaal in het leven geroepen stichting zetten SC Cambuur en de Kern van Cambuur zich gezamenlijk in om aan het einde van deze Serious Request-week een zo groot mogelijke cheque aan te kunnen bieden aan de helden in het Glazen Huis. Dit doen we uiteraard niet alleen; we roepen al onze spelers, supporters, sponsoren en amateurpartners op om samen met ons in actie te komen voor het goede doel!

Wat kun jij doen?
Op dit moment zijn we nog volop bezig met het bedenken en plannen van allerlei acties en initiatieven, houd voor ontwikkelingen hierover onze mediapagina’s in de gaten!

Heb je al een goed idee, of wil je graag meehelpen aan leuke projecten voor Serious Request, stuur dan een mail naar info@cambuur.nl of info@kernvancambuur.nl.

Reageren via de Serious Request button op de hoofdpagina van deze site www.kernvancambuur.nl kan natuurlijk ook.

Ook is er een eigen Cambuur Serious Request bankrekening, waar gulle gevers kunnen doneren voor het goede doel. Het rekeningnummer hiervan is: 11.86.01.857, tnv. Cambuur Serious Request.


SC Cambuur; voor elkaar, met elkaar!

(foto: www.dijksfotografie.com)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »