Nieuws

Administrator  /  25 oktober 2013 13:30  /  Reageer

Het is dit jaar alweer 10 jaar geleden dat een aantal supporters Ultras Leovardia heeft opgericht. Wat in 2003 voorzichtig begon met het beheer van een trommel, spandoeken en een drietal nieuwe zwaaivlaggen is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke schakel van supporters- vereniging Kern van Cambuur voor wat betreft de sfeeracties. Niet alleen bij thuiswedstrijden in het eigen Cambuurstadion, maar ook bij het Kampioensfeest, tijdens Open Dagen, oefenwedstrijden, bijzondere trainingen en uitwedstrijden.

In 10 jaar tijd is Ultras Leovardia behoorlijk gegroeid in het organiseren van supportersvriendelijke sfeeracties. Zoals benoemd begon dit met slechts een trommel, spandoeken en vlaggen. Tegenwoordig heeft Ultras Leovardia o.a. rookmachines, trommels, stadiumshots, stroboscopen, 5 verschillende publieksdoeken, tientallen spandoeken en vlaggen. En dit zal alleen nog maar groeien.

Ultras Leovardia is constant in gesprek met de Kern van Cambuur, BVO en leveranciers over vernieuwingen.

Voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdagavond a.s. tegen FC Utrecht zult u zien dat Ultras Leovardia haar 10 jarig bestaan graag met alle supporters wil vieren, met een grootse nieuwe sfeeractie en de presentatie van een speciaal jubileumlogo op de Noordtribune.

Naast dit alles is Ultras Leovardia momenteel ook in gesprek met kunstenaars om samen met supporters en supportersclubs een muurschildering op de Noordtribune te realiseren. Deze zal hopelijk volgens planning voor het einde van 2013 worden gerealiseerd.

Daarnaast hoopt Ultras Leovardia ook in 2014 divers nieuwe sfeeracties te organiseren, de plannen hiervoor zijn al in de maak.

De ontwikkelingen in de loop der jaren zijn mede mogelijk gemaakt door de steun van Cambuursupporters, door donateurs van Kern van Cambuur en door willekeurige donaties, collectes en sponsoring.

Wij danken iedereen die al die jaren mee heeft geholpen bij het organiseren van de sfeeracties en ook alle supporters voor hun bijdrage.

Tevens dank aan onderstaande sponsoren:
Kompas vlaggen en masten
Feestplein
Dijkstra Assurantiën
Majestic

Forza Cambuur!

Met geel-blauwe groet,


Team Ultras Leovardia

(foto's: eigen foto's en www.dijksfotografie.com)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »