Nieuws

Administrator  /  16 januari 2014 08:43  /  Reageer

Cambuur is niets zonder haar vrijwilligers. Als enorme blijk van waardering voor haar reeds ruim 35 jaar tomeloze inzet met hart en ziel voor ons cluppie en als mantelzorgster voor haar familie en ander vrijwilligerswerk ontving Kern van Cambuurvrijwilligster Geertje Deinum woensdagavond 15 januari uit naam van de Koning een Koninklijke Onderscheiding. Een terechte beloning voor een zeer bijzondere vrijwilligster en een mooi mens.

Geertje werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De totaal overdonderde Geertje was in het bijzijn van haar familie, vrienden, directie van Cambuur en haar medevrijwilligers duidelijk geëmotioneerd toen ze de onderscheiding ontving uit handen van burgemeester Ferd Crone in supportershome 't Hertje.

(foto's: eigen foto's)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »