Nieuws

Administrator  /  26 januari 2014 09:00  /  Reageer

Vanmiddag om 12.30 uur dan eindelijk de derby in ons eigen Cambuurstadion.

Het zal niemand ontgaan zijn, het betreft een risicoduel van de hoogste categorie. Ons advies is dan ook: In verband met de te verwachten drukte en aangescherpte veiligheidsmaatregelen kom ruim op tijd! Je wilt toch niets missen van de wedstrijd en de sfeeracties. Het stadion is al geopend vanaf 10.30 uur.

(na de wedstrijd mag in supportershome 't Hertje weer worden geschonken, je bent van harte welkom)

Wij hebben er alvast enorm veel zin in en zijn er klaar voor. Wij rekenen erop, middels de belangrijke twaalfde man, dat onze mannen op deze mooie voetbalzondagmiddag een glansrijke overwinning uit het vuur weten te slepen.

Forza Cambuur!

SCS Kern van Cambuur

 

Sfeeracties Ultras Leovardia

Na maanden van voorbereidingen worden er vandaag, voor aanvang van de wedstrijd, allerlei sfeeracties gehouden op de diverse tribunes:

Op de fanatieke Noordtribune zullen rookmachines worden ingezet, bijgestaan door maar liefst 120 handshooters, wat er sowieso al heel erg mooi gaat uitzien.

Ook de Zuidtribune mag tijdens de derby natuurlijk niet ontbreken qua sfeeracties. Op Zuid worden alle Koas-vlaggen ingezet en natuurlijk de bekende grote zwaaivlaggen.

Op West, bij de spelerstunnel zullen gele en blauwe skydancers worden geplaatst.

Last but not least zal op de Oosttribune een nieuw megadoek worden onthuld, in en op (social-) media is al een tipje van de sluier opgelicht. De nieuwsgierigheid is gewekt maar hoe het doek er uitziet hopen we geheim te kunnen houden tot vlak voor aanvang van de wedstrijd. Een ding weten we zeker, dat het er supermooi uit komt te zien.

Welkom in de hel van Leeuwarden!

Ultras Leovardia

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »