Nieuws

Administrator  /  13 februari 2014 12:39  /  Reageer

AFC Ajax – SC Cambuur
Zondag 9 maart, 16:30 uur
Amsterdam Arena

Deze wedstrijd is voor Cambuur-supporters (met een Uitkaart) te bezoeken met vrij vervoer. Daarnaast is er bij voldoende belangstelling ook een bus beschikbaar voor supporters zonder vervoer. Uiteraard is de Kern van Cambuur  zeer verheugd over het feit dat we vrij vervoer hebben naar Amsterdam!

De inschrijving start op maandag 17 februari van 17:30 uur tot 20:00 uur (op vertoon van Uitkaart) in Supportershome ’t Hertje. Vanaf de volgende dag  (dinsdag 18 februari)  kun je je ook inschrijven bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Prijzen
Voor een kaartje in het gastenvak van de Amsterdam Arena betaal je € 26,50. Wil je met de georganiseerde busreis naar Amsterdam, dan betaal je de gebruikelijke € 35,00, en € 30,00 als je lid bent van de Kern van Cambuur.

Parkeren
Supporters die deze wedstrijd op eigen vervoer bezoeken kunnen parkeren op de diverse parkeerterreinen rondom de Amsterdam ArenA (kosten € 10,00 per auto).

Eigen bus
Indien je zelf een bus wilt huren en naar de ArenA wilt afreizen, dan dient SC Cambuur hiervan -voor maandag 3 maart- op de hoogte te worden gebracht. Er is namelijk ruimte voor maximaal 4 bussen. Deze dienen minimaal 1 uur voorafgaand aan de wedstrijd bij het gastenvak aanwezig te zijn. De bussen kunnen gratis parkeren naast ingang K.

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »