Nieuws

Administrator  /  22 februari 2014 11:22  /  Reageer

Roda JC komt met knikkende knieën naar Leeuwarden voor het sleutelduel tegen Cambuur, vanavond om 19.45 uur.

Winnen onze jongens dan drukken we Roda JC steviger op de laatste plaats vast, met een verschil van 7 punten en gaat de rode lantaarn weer mee in de bus naar Zuid-Limburg.

Bovendien, als Cambuur in een kolkend en uitverkocht huis de volle winst weet te pakken, kunnen we opstomen naar de veiligere middenmoot.

Met de fantastische twaalfde man van Cambuur moet dit toch te realiseren zijn?

Welkom in de hel van Leeuwarden!

 

Het stadion en 't Hertje zijn geopend vanaf 17.45 uur.

Naast het voetbal is er nog genoeg anders te beleven, zoals onder andere de sfeeracties van Ultras Leovardia, de Cambuur Tattoo-Art en in de 3e helft vanavond een lekkere dosis Hollandse Hits met live-muziek van Marco TC!

Ook de Cambuur-jubileumsjaal is weer te koop in 't Hertje voor slechts € 10,-
Pinnen is mogelijk in 't Hertje.

FORZA CAMBUUR!!!

(wedstrijdfoto's: www.dijksfotografie.com)


Extra kaartverkoop uitwedstrijden Groningen en Ajax:

Vanwege de verwachte drukte en als service voor supporters die tijdens kantooruren niet naar het stadion kunnen komen, is er vanavond een extra mogelijkheid om je in te schrijven voor de uitwedstrijden tegen FC Groningen en Ajax. Vanaf 18:30 uur tot de aftrap van SC Cambuur - Roda JC kun je hiervoor terecht op het kassaplein.

De uitwedstrijd tegen FC Groningen wordt gespeeld op zondag 2 maart (14:30 uur), en is alleen te bezoeken met de verplichte buscombi. Als lid van de Kern van Cambuur betaal je hiervoor € 30,00 en als niet-lid € 35,00.

Een week later (zondag 9 maart, 16:30 uur) reizen we af naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax. Deze wedstrijd is voor Cambuur-supporters te bezoeken met eigen vervoer. Een kaartje voor het gastenvak in de Arena kost € 26,50. Ook kun je met de bus naar Ajax – Cambuur, hiervoor betaal je het gebruikelijke tarief van € 30,00 als lid van de KvC, en € 35,00 als niet-lid.

Voor beide wedstrijden is het bezit van een Uitkaart verplicht.


« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »