Nieuws

Kern van Cambuur
Administrator  /  5 maart 2014 09:35  /  Reageer

Het Eredivisietreffen tussen FC Utrecht en SC Cambuur wordt na bezwaren van meerdere voetbalclubs, waaronder SC Cambuur, toch afgewerkt in de avonduren. Het definitieve tijdstip van deze wedstrijd is nu vastgesteld op woensdag 2 april om 18:45 uur.

De Eredivisiewedstrijden uit het speelweekeinde van 21, 22 en 23 maart werden een aantal weken terug vanwege de nucleaire top in Den Haag verboden. Door de regelgeving van de UEFA (competitiewedstrijden mogen niet tegelijkertijd live worden uitgezonden met wedstrijden van de Champions League en Europa League) zag de KNVB zich gedwongen om deze wedstrijden in te plannen op woensdag 2 april 15:45 uur. Na bezwaren van meerdere BVO’s heeft de KNVB hier nu met succes bezwaar tegen aangetekend, waardoor de aftrap van deze wedstrijden is verplaatst naar het meer supportersvriendelijke tijdstip van 18:45 uur.

Meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel lees je binnenkort op onze site.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »