Nieuws

Administrator  /  13 oktober 2014 10:19  /  Reageer

Zondag 19 oktober staat de enige échte derby weer op het programma. Om ervoor te zorgen dat onze jongens het geweldig gaan doen roepen wij iedereen op om zaterdag 18 oktober massaal naar het Cambuurstadion te komen om onze jongens te laten weten dat we vol achter hen staan! Om 10 uur gaan de poorten van het stadion open, de training begint om 10.30 uur. Ingang vanaf de achterkant van de noordtribune.

In tegen stelling tot de eerste training dit seizoen mogen er nu wél fakkels ontstoken worden op de hoofdtribune. Dit mag alleen in de vakken 1, 2 en 3. Knalvuurwerk is verboden en hier controleert de club ook op. De KvC kiosk is uiteraard geopend!

Tot zaterdag!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags: and

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »