Nieuws

Administrator  /  5 december 2014 18:09  /  Reageer

Zaterdag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda op het programma. In ons eigen huis is NAC uit Breda de tegenstander. In Breda rommelt het de laatste weken hevig en heeft Eric Hellemons enige tijd gelden het stokje overgenomen van de op non-actief gestelde Gudelj.

Bartholomew Ogbeche is zaterdagavond tegen NAC weer van de partij na een wedstrijd schorsing uit te hebben gezeten. De topscorer van Cambuur moest tegen AZ vorige week vanaf de tribune toekijken wegens vijf maal geel in de competitie. In het duel met NAC kan de Nigeriaan zijn totaal van acht doelpunten verder proberen op te schroeven. Damiano Schet krijgt zijn kans – zijn debuut – in de basis, omdat hij zich volgens Henk de Jong de laatste weken prima onderscheidde.
Michiel Hemmen, Erik Bakker,  Mart Dijkstra, Furdjel Narsingh en Daniel de Ridder moeten helaas verstek laten gaan. Zij kampen allen met een blessure.

Ook NAC kent vele blessures. Hierdoor ziet de trainer zich genoodzaakt om het roer om te gooien. De achterhoede van NAC wordt gevormd door Amieux, vd Weg, Swerts en de Roover. Op het middenveld wordt Joey Suk opgesteld op de positie van Falkenburg, die de rol van spits overneemt. Mats Seuntjens en oude bekende Adje Tighadouini beginnen op de bank.

Cambuur moet proberen deze wedstrijd te winnen aansluiting te houden,  NAC moet stunten en eigenlijk is met die uitspraak al genoeg gezegd. NAC wordt gesteund door krap 50 supporters. Nac Breda vinden we momenteel terug op de 17e plek, wij staan 9e.

De club drinkt erop aan bij onze supporters om respect voor tegenstander, arbitrage & club te tonen vanwege enkele boetes die de club opgelegd heeft gekregen. Zie het statement: http://cambuur.nl/nieuws/oproep-toon-respect-voor-tegenstander-arbitrage-club/

De wedstrijd tussen Cambuur en NAC begint zaterdag om 19:45 uur in het Cambuurstadion. Supportershome ’t Hertje is geopend vanaf 17.45 uur en u bent zoals gebruikelijk van harte welkom!

FORZA CAMBUUR!

De vermoedelijke opstellingen:

Nienhuis;
Mac-Intosch, Reijnen, Bijker, Vytas
El Makrini, Rusnák, Van de Streek;
Schet, Ogbeche, Barto

 

Ten Rouwelaar;
De Roover, Swerts, Van der Weg, Amieux;
Suk, De Kamps, Matic;
Sarpong, Falkenburg, Hooi.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »