Nieuws

Administrator  /  21 januari 2015 15:08  /  Reageer

Zaterdag wacht de wedstrijd tegen PSV en aanstaande dinsdag spelen we de kwartfinale van de KNVB-beker tegen PEC. Tussendoor (donderdag) legt de BVO de plannen over nieuw/verbouw voor aan de raad van Leeuwarden en over minder dan een maand staat de derby der derby’s alweer op het programma.

Zaterdag dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd van dit jaar. Koploper PSV uit Eindhoven, wat dinsdagavond in de beker nog verloor van Roda JC, is dan de tegenstander. Deze wedstrijd is zoals verwacht al volledig uitverkocht en begint al om 18.30 uur.

Drie dagen na het duel tegen PSV speelt SC Cambuur opnieuw een thuiswedstrijd. Op dinsdagavond is dan in de kwartfinale van de KNVB-Beker en PEC Zwolle is dan de tegenstander. Voor dit duel zijn voor alle tribunes nog kaarten á €15 verkrijgbaar. We adviseren wel om voor beide duels om op tijd naar het stadion te komen.

De laatste training voorafgaand de clash met onze zuiderburen thuis zal zijn op zaterdag 14 februari. Nadere info omtrent de laatste training volgt nog.

Tot zaterdag!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »