Nieuws

Administrator  /  21 januari 2015 17:18  /  Reageer

Zondag 15 februari staat de enige échte derby weer op het programma. Om ervoor te zorgen dat onze jongens het weer geweldig gaan doen roepen wij iedereen op om zaterdag 14 februari weer massaal naar het Cambuurstadion te komen om de selectie te laten weten dat we vol achter hen staan! Om 10.00 uur gaan de poorten van het stadion open, de training begint om 10.30 uur. Ingang is vanaf de ingang parkeerterrein noord.

Net zoals de training van 18 oktober jl. mogen er weer fakkels ontstoken worden, alleen op de noord tribune. Ondanks de, inmiddels traditioneel fantastische sfeer op de laatste training voorafgaande de clash, hebben de technische staf en selectie aangegeven toch de nodige hinder ondervonden van de rook. Daarom heeft de club besloten om de noord tribune toegankelijk te maken voor supporters met fakkels. Knalvuurwerk blijft verboden en hier controleert de club ook op.

De KvC kiosk is uiteraard geopend!

Komt (weer) allen!

https://www.youtube.com/watch?v=y0Ijcb8jCKc

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »