Nieuws

Kern van Cambuur
Administrator  /  3 februari 2015 17:11  /  Reageer

Morgenavond staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse, wat afgelopen zondag knap van Ajax won, op het programma. Pakken we thuis eindelijk weer eens de volle buit?

Cambuur zal voor deze wedstrijd hoogstwaarschijnlijk met een andere basis beginnen in vergelijking met de wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente.

De Jong wil waken voor overbelasting. ,,Een paar jongens zitten er door het zware programma  doorheen. We moeten nu keuzes maken. Als ze dan woensdag en zondag nog spelen kan ik ze wel weggooien.’’ De Jong wilde de opstelling niet prijs geven, maar het lijkt er op dat Vytas in de basis begint.

“Cambuur is een lastige tegenstander voor veel clubs. Het is een goede ploeg. Ik heb ze een aantal keer in actie gezien. Afgelopen zaterdag tegen Twente domineerde Cambuur. Pas in de laatste minuut valt het tegendoelpunt. Ze speelden erg goed.” Aldus Vitesse trainer Peter Bosz.

Furdjel Narsingh is door een blessure helaas weer niet inzetbaar. Hetzelfde geldt voor spits Michiel Hemmen die waarschijnlijk volgende week weer bij de groep aansluit.

Vitesse kan woensdagavond geen beroep kunnen doen op Renato Ibarra en Arnold Kruiswijk.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Nienhuis; Pereira, Reijnen, Mac-Intosch, Vytas; El Makrini, Bytyqi, Van de Streek; Rosheuvel, Ogbeche, De Ridder 

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Diks, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; Pröpper, Qazaishvili, Vejinovic; Oliynyk, Traoré en Labyad.

Voor het duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Het uitvak zal gevuld zijn met 27 Vitesse-supporters.

Supportershome ’t Hertje is geopend vanaf 18.45 uur.

http://kvc.live.addsite.nl/contact/donateur-worden

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »