Nieuws

Kern van Cambuur
Administrator  /  22 juni 2015 15:04  /  Reageer

Aan de oproep van de supporters van SC Cambuur om plaats te nemen in de adviescommissie nieuwbouw Cambuur stadion hebben zich in totaal 36 personen gemeld. Onder leiding van de door de BVO aangestelde Robert Kuipers van Kuipers Solutions, is er besloten om een ruime vertegenwoordiging van supporters uit alle geledingen en bezoekersvakken te selecteren. De adviescommissie bestaat uit twee vrouwen en dertien mannen. Op zeer korte termijn zal de adviescommissie door BVO voorzitter Ype Smid worden bijgepraat over de huidige stand van zaken betreffende de nieuwbouw van het Cambuur stadion. Vervolgens onderneemt de adviescommissie half augustus een werkbezoek aan de stadions van Roda JC en Alaminia Aachen. Na dit werkbezoek zal de adviescommissie onder leiding van Robert Kuipers zo snel mogelijk komen met een advies over de bouw en inrichting van het nieuwe stadion aan de BVO. Uiteraard zullen wij onze supporters zoveel mogelijk op de hoogte houden van de werkzaamheden en resultaten van de adviescommissie. Alle mensen bedankt voor de reacties!

Robert Kuipers, Kuipers Solutions en Kees Elzinga, voorzitter Kern van Cambuur

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »