Nieuws

Administrator  /  11 september 2015 16:25  /  Reageer

Zaterdagavond komt landskampioen PSV op bezoek bij ons in Leeuwarden.

Henk de Jong kijkt uit naar de ontmoeting. "Natuurlijk heb ik er zin in, is toch een prachtige wedstrijd om te mogen spelen? We hebben twee goede weken gehad met wat vrije dagen om de kop weer fris te maken, maar waarin we vooral ook veel op vastigheden en automatismen hebben getraind. Ik zie op de training steeds meer dingen terug waar je als trainer blij van wordt..."

Tot blijdschap van De Jong nadert de rentree van middenvelder Jack Byrne. "Dat mannetje wil zo graag, maar we moeten verstandig zijn en hem rustig brengen. Hij heeft vier maanden geen wedstrijd gespeeld, dus dan kun je geen risico’s nemen. Jack Byrne behoort daarom helaas nog steeds niet bij de selectie. Maandag speelt hij met de beloften mee. Pereira en Peersman zijn ook herstellende, maar zijn er ook nog niet bij. Voor de rest staan we er goed op."

Liefst vijftien keer nam SC Cambuur het op tegen De Philips Sport Vereniging, zoals de volledige naam van PSV luidt, en daarvan werd niet één keer gewonnen. Twaalf keer ging de winst naar de Eindhovenaren en drie maal eindigde het duel in een gelijkspel. Hopelijk wordt zaterdag de eerste zege behaald tegen PSV.
Masek lijkt in de basis te starten ten faveure van Bakker. Ogbeche lijkt toch te blijven staan in de punt van de aanval en Zeinstra vervangt Nienhuis. Henk de Jong: "Nienhuis en ik hadden goed gesprek. Hij oogt vrij en fris. Hij wil terugknokken en dat toont hij."

Vermoedelijke opstelling: Zeinstra; Mac-Intosch, Dammers, van der Laan, Vytas; Overgoor, Masek, Van de Streek; Rosheuvel, Ogbeche, Narsingh. 
Het duel in het Cambuurstadion wordt geleid door scheidsrechter Kevin Blom.

Supportershome ´t Hert is vanaf 18.45 uur geopend.

FORZA SCC!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »