Nieuws

Administrator  /  24 juni 2016 11:23  /  Reageer

Cambuur werkt as. zaterdag de eerste training af van het nieuwe seizoen. De club heeft duidelijk gemaakt op hun website dat supporters geen vuurwerk mogen meenemen naar het stadion. Officieel is het afsteken van vuurwerk buiten oud en nieuw te allen tijde verboden in Nederland. Ook fakkels vallen hieronder. Fakkels zijn noodsignalen die niet als consumentenvuurwerk mogen worden gebruikt. Hoewel het eerder is gedoogd, kan de club dit niet meer toestaan en houdt het zich nu aan de regels. Het incident op de laatste training voor De Derby van eind januari, waarbij één van de stewards ernstig gewond raakte, onderstreept deze beslissing helaas. Wij betreuren het enorm dat het feest zonder pyro moet en dat één incident het verpest voor de rest van goedwillige supporters. Maar begrijpen ook dat omwille van het welzijn van de supporters en stewards deze beslissing voor nu is genomen. Jammer maar helaas. We gaan en blijven in gesprek met de club omtrent het gebruik van pyro in de toekomst rond de eerste traing (en evt. Derby of andere speciale training).

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »