Nieuws

Administrator  /  19 oktober 2016 15:52  /  Reageer

Het zijn roerige tijden voor onze club. We moeten vooruit en willen natuurlijk vooral meer winnen!
Om te beginnen hopen we daarom op een kolkend en goed gevuld stadion aanstaande vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Oss, maar ook daarna staan er belangrijke wedstrijden op het programma. 

Speciale actie
Zo is volgende week dinsdag T.E.C. uit Tiel de tegenstander in de strijd om de KNVB-Beker (vrij vervoer) en reizen we volgend weekend af naar Eindhoven. SC Cambuur heeft met de Eindhovenaren een prijsafspraak kunnen maken waardoor supporters gratis een kaart voor de autocombi (met een maximum van 50 auto’s) kunnen bemachtigen! Ook de buscombi wordt met korting aangeboden.

FC Eindhoven – SC Cambuur
Zondag 30 oktober, 14.30 uur

Om supporters die dit seizoen bij 3 of meer uitwedstrijden aanwezig zijn geweest te belonen krijgen deze supporters voorrang. Hierover wordt persoonlijk contact opgenomen met de betreffende personen.

De overgebleven kaarten gaan aanstaande vrijdag  (21 oktober) vanaf 09.00 uur in de ‘verkoop’ in de Fanshop.

Uiteraard is ook mogelijk om met de buscombi af te reizen naar Eindhoven. SC Cambuur en de Kern van Cambuur bieden deze busreis af voor het actietarief van slechts € 20,-. Dit geldt voor zowel leden van de KvC als niet-leden.

De Kern van Cambuur roept iedere supporter op om eerst vrijdag naar het stadion te komen en vol achter de club te gaan staan. Daarnaast willen we een goed gevuld uitvak in Eindhoven!

Kijk voor alle praktische informatie op www.cambuur.nl/uitwedstrijden.

#WZCCL

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »