Nieuws

Administrator  /  20 oktober 2016 19:50  /  Reageer

Na een belabberde start van het seizoen werd afgelopen zaterdag Rob Maas de laan uit gestuurd. Ook Henry vd Vegt zag geen andere oplossing dan opstappen. Zoals jullie weten nemen Sipke Hulshoff en Arne Slot het roer voorlopig over en dat vinden wij een verstandige keuze. Ook vinden dat het nu tijd is om vooruit te kijken en alle negativiteit in de prullenbak te gooien. Morgen komt FC Oss op bezoek en wij willen bij deze iedereen oproepen om massaal achter de club te gaan staan en onze jongens naar een overwinning te schreeuwen want dit is hét moment om het tij te keren en de weg naar boven in te slaan! Tot morgen! Wij zijn Cambuur, Cambuur Leeuwarden!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »