Nieuws

Administrator  /  6 februari 2017 15:53  /  Reageer

Een fantastische actie van hoofdsponsor Dijkstra Draisma zorgt ervoor dat je voor slechtst €15,- naar de halve finale AZ – SC Cambuur kunt.

De Kern van Cambuur ondersteunt in de kaartverkoop.
Vanaf dinsdagavond 18.00 uur kun je terecht in ons supportershome ’t Hertje om een kaart te bemachtigen. (Uitkaart is verplicht). Donderdag 9 februari is er een tweede mogelijkheid want dan is ’t Hertje van 18.00 tot 20.30 uur de aangewezen locatie. Als laatste mogelijkheid kun je vrijdag 10 februari (tot 20.00 uur) nog terecht in de Fanshop om je in te schrijven.

‘Uitsupporters’ hebben voorrang.
Er zijn dit seizoen tot dusver ongeveer 850 supporters geweest die een uitwedstrijd hebben bezocht. Omdat dit aantal aanzienlijk lager is dan het aantal beschikbare kaarten (1100) is het alleen voor deze groep toegestaan om voor maximaal 4 andere supporters (die aan de gestelde voorwaarden voldoen) kaarten te halen.
– Bovenstaand geldt niet voor de tweede, derde en vierde groep. In deze gevallen is het nog steeds zo dat je voor maximaal één medesupporter een kaart kunt halen.|

Voor meer info verwijzen we u door naar Cambuur.nl

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »