Nieuws

Administrator  /  6 maart 2017 09:05  /  Reageer

Het KVC Sfeerteam is een onderdeel van de supportersvereniging Kern van Cambuur, die zich vrijwillig inzet voor sfeeracties bij onze mooie club. Dingen die wij zoal doen zijn het maken van spandoeken, grote publieksdoeken, organiseren tyfoacties en recentelijk de vuurwerkshow.

Om dit soort dingen te maken/organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoring en giften.

Onder het motto ‘doneer voor sfeer’ houden wij a.s. vrijdag 10 maart, de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch een collecte. Onze collectanten zullen dan voorafgaand aan de wedstrijd bij elke ingang van het stadion te vinden zijn. Wanneer je in de mogelijkheid bent om ons financieel te steunen zullen we je niet alleen enorm dankbaar zijn maar biedt dit voor ons ook mogelijkheden om meer en mooiere dingen te laten zien bij onze club en kunnen wij ons verder ontwikkelen

 

Mocht je niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn maar toch een bijdrage willen doen dan kun je dat ook overmaken naar onze bankrekening: NL37INGB0001300512 t.n.v. SCS Kern van Cambuur. Zet dan bij vermelding ‘donatie KVC Sfeerteam’ neer. Onze dank is groot!

 

Geelblauwe groet KVC Sfeerteam

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »