Nieuws

Administrator  /  10 mei 2017 10:59  /  Reageer

Deze wedstrijd MVV – SC Cambuur is helaas alleen te bezoeken middels een verplichte buscombi.
Daar waar de autoriteiten in Maastricht tijdens de competitie nog tot inkeer zijn gekomen om van de verplichte buscombi een auto-/buscombi te maken, doen ze dat tijdens de play-offs helaas niet.
De club heeft zich de afgelopen dagen hard gemaakt om van de verplichte buscombi een auto-/buscombi te maken, maar dit is helaas niet gelukt. De lokale driehoek van Maastricht houdt vast aan de opgelegde buscombi. Geen lange weekendjes Maastricht dus.

De Kern van Cambuur helpt weer mee met de kaartverkoop. Deze startte donderdag 11 mei in Supportershome ’t Hertje. Dit is eerst alleen voorbehouden aan supporters (met een uitkaart) die dit seizoen al een uitwedstrijd hebben bezocht. Om deze reden is de kaartverkoop ook niet online, maar ouderwets in het Supportershome. MVV – SC Cambuur (2e Ronde Jupiler Play-Offs)
 

– Dankzij een bijdrage van de club is de prijs voor iedereen € 27,50
– Vertrek 14.15 uur vanaf het parkeerterrein gastenvak
– Supporters graag uiterlijk 14.00 uur aanwezig te zijn
– Inschrijving (en instap) op vertoon van uitkaart

Vanaf vrijdag 09.00 uur start de kaartverkoop in de Fanshop voor alle uitkaarthouders.

Vanaf volgend seizoen werkt SC Cambuur met een loyaliteitssysteem gekoppeld aan een nieuwe uitkaart. Deze nieuwe pas is af te halen in de Fanshop en daarna direct actief. Ben je niet in de gelegenheid om deze vandaag of morgen af te halen, dan is dit donderdagavond ook mogelijk.

We hopen op een mooi gevuld uitvak! 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »