Nieuws

Administrator  /  23 mei 2017 14:32  /  Reageer

SC Cambuur promoveert niet naar de eredivisie. Zondag werd verloren van MVV. In Leeuwarden werd het in de blessuretijd 1-2 voor de Limburgse club. Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft. Martijn Barto scoorde in de 58e minuut door een lange bal van Monteiro. Barto werkte de bal vanuit de lucht in het doel. Maar MVV kwam terug met de gelijkmaker door Steven Pereira (1-1). Verheijdt maakte in de blessuretijd nog een goal voor MVV.

Door het verlies van zondag is het over en uit.. Het verlies komt hard aan en de kater is groot. Al met al hebben toch, met uitzondering van de eerste wedstrijden onder Maas, een prima SCC gezien dit jaar.

Volgend seizoen vol goede moed opnieuw proberen te promoveren.

SC Cambuur: Zeinstra, Van Deelen (45. Barto), Schilder, Steenvoorden, Peersman; Monteiro, Lilipaly, Bakker, Hoefdraad (89.Kip), Van de Streek, Tissoudali (72.Houtkoop).

Scoreverloop: 1-0 58. Barto; 1-1 81. Pereira  90+2. 1-2 Verheydt

Supporters: 9.640

ZIE HIER VOOR FOTOS: https://www.facebook.com/KernVanCambuur/posts/1374897595889641

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »