Nieuws

Administrator  /  27 juni 2017 13:53  /  Reageer

Zaterdag 8 juli is de jaarlijkse open dag van SC Cambuur. Dit jaar gaat het wat anders dan gebruikelijk. KvC (Sfeerteam) zal wel weer met een stand staan. Ook is het 't Hertje geopend. De ruimte achter de Noord-tribune, waar voorheen het Kidsplein was, is ditmaal gereserveerd voor het supportersplein. Hier zullen onder andere DJ Uzi LWD en de DJ’s Martin Harder & Ricardo Silvio hun kunsten laten vertonen en is er een workshop van KVC Sfeerteam: (span)doek maken.

De activiteiten van de Kern van Cambuur zouden niet kunnen bestaan zonder de financiële bijdragen van onze sponsors en donateurs. De vele giften, uit de collectes, omzet, de donateurschappen en (incidentele) sponsoring stelt de Kern van Cambuur in staat om de hele boel draaiende te houden.
Denk hierbij aan ’t Hertje, de kiosken en de sfeeracties.

De Kern van Cambuur is trots op het uitgebreide donateurenbestand die de Stichting jaar in jaar uit blijven steunen. Op deze groep trouwe donateurs gaan we als Kern van Cambuur weer een jaarlijks beroep doen door de automatische incasso uit te gaan voeren, waartoe zij de Kern van Cambuur gemachtigd hebben. Het gaat hier om een bedrag van minimaal E15,- op het bankrekeningnummer dat destijds bij de machtiging is opgegeven.

Hiervoor krijg je terug:

 • 4x per jaar dit blad ’t Hertsje

 • Korting op buscombi’s (Je donateurschap heb je er bij 3 combi’s al uit!)

 • U helpt mee sfeeracties zoals “Back once again with the ill behavior”, spandoeken en stadiumshots te bekostigen

 • Supporterszaken worden behartigd

 • Programmaboekjes en de open dag wordt (mede) bekostigd

 • Supportershoreca

 • We praten mee over de wensen en behoeftes van de supporters over het nieuwe stadion

 • Gesprekspartner BVO SC Cambuur


  Nog geen lid? Meld je aan op de open dag of via KernvanCambuur.nl

  Wij danken onze donateurs voor hun trouwe steun en vertrouwen!

   

Hartelijke groet,

Kern van Cambuur

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »