Nieuws

Administrator  /  16 november 2017 12:05  /  Reageer

Gezellig druk was het in supportershome 't Hertje. Zo'n 200+ suppoerters waren op deze avond afgekomen op de boekpresentatie en signeersessie van 'Henk - één met de Twaalfde man'.

Gastheer van de avond Fred van Dijk gaf een ieder een warm welkom en Ate de Jong, één van de twee schrijvers van het boek, gaf een aantal mooie anekdotes prijs en gaf aan dat het een feestje was om samen met Henk dit boek te maken.

Henk, die zich zichtbaar thuis voelde in 't Hertje, bedankte de twaalfde man persoonlijk en openhartig. Het KVC Sfeerteam, de uitgever en de vormgever van het boek in het bijzonder en ook zij kregen het woord. Ook Martijn Barto was aanwezig en repte over de plezierige samenwerking met Henk de Jong, die ooit begon dertig kilomter verderop. "Samenwerken met Henk voelt niet echt als werken omdat we ook vriendschap hebben". Ook directeur Ard de Graaf kreeg even het woord en repte over de "bijzondere band die Henk met iedereen binnen de club heeft". Ook al was Henk het niet altijd eens met de beslissingen die de directie en het bestuur maakte (Over het feit dat Sandor geen assistent meer mocht zijn: "Dat vind ik nog echt schandalig. Daar zal Ype Smid misschien niet heel blij mee zijn, maar zo zie ik het.") ze kunnen samen zeker nog een potje bier drinken gaf Henk de Jong aan.
 
"Het is een boek voor iedereen die weet wat het is om je met hart en ziel verbonden te voelen met een club", zei schrijver Ate de Jong. "En voor trainers die graag met een man extra spelen."

Het is te hopen dat deze amicale man die zó goed bij ons past, ooit weer terugkeert naar onze prachtige club.

 

(Voor meer fotos zie de Facebook site van de KvC).

 

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »