Nieuws

Administrator  /  28 november 2017 14:35  /  Reageer

Foto: Sportnieuws.nl Met 14 punten uit 15 wedstrijd neemt SC Cambuur afscheid van Marinus Dijkhuizen. Dijkhuizen werd in mei aangesteld als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Op de website schrijft de bvo dinsdagochtend in een kort bericht dat Dijkhuizen moet vertrekken vanwege 'de tegenvallende resultaten van de club onder zijn leiding'. Assistent-trainers Sipke Hulshoff en Jan Bruin nemen voorlopig de honneurs waar.

Dijkhuizen speelde in 2 periodes voor onze club: tussen 1996 en 1999 en tussen 2007 en 2008. Hij sloot ook zijn voetbalcarrière af in het geel blauw. Als coach deed hij het in het seizoen 2014/15 uitstekend met Excelsior en verdiende zo een overstap naar de  ambitieuze Championship-club Brentford. Na negen speelrondes volgde er echter al ontslag. In oktober 2015 stelde NAC hem aan als opvolger van Dijkhuizen. Ruim een jaar later, in december 2016, kreeg de oud-spits zijn congé. 
Dijkhuizen is en blijft een echte Cambuurman en wij hopen dat Marinus snel weer een mooie club vindt.

 

http://www.dehuisaanhuis.nl/files/2022/11/HJD21036-g.jpg

 

 

https://ssl.c.photoshelter.com/img-get2/I0000UBVmbcT7otU/fit=1000x750/dijkhuizen-marinus.jpg

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »