Nieuws

Administrator  /  14 juni 2018 12:35  /  Reageer

Nieuw Cambuurstadion

Hoe moeilijk kan het zijn?! Het WTC gebied kan een groot en mooi onderdeel worden voor het uitgaande en winkelende publiek en bedrijfsleven. Een groeiparel voor de hoofdstad van onze provincie. Deze ontwikkeling gaat dan vele tientallen jaren zorgdragen en versterken van de economische groei. Onderdeel het nieuwe Cambuurstadion is de spil in dit geheel waar vele tienduizenden bezoekers zorgen voor sfeer en inkomen voor de middenstand. Stadion zal dus een gezonde bijdrage leveren in de groei van het WTC complex. Cambuur ís en hoort in Leeuwarden. Het is onderdeel van onze cultuur. Hoe bereiken we dit? Gewoon met zijn allen. Bedrijfsleven in en rond Leeuwarden zet samen de schouders eronder. Provincie kom uit uw schulp en steun uw hoofdstad en de importantie die de stad heeft en hoort te hebben als hoofdstad en motor van onze provincie. Politiek Leeuwarden stroom eens samen door de Potmarge. Kopjes dezelfde kant op en samen met de gemeenteraad aanpakken dat WTC complex. Denk eens 20 jaar vooruit en zie wat er dan allemaal speelt daar bij het WTC. Regeren is vooruitzien! Bedrijfsleven, gezamenlijk de schouders eronder! Uw belang is toch ook groeien en bestaansrecht?! Samen staan jullie sterk. Gun elkaar wat en vul elkaar aan. De wereld is op vele manieren aan het veranderen. Verander mee. Van slaapstad naar een bruisende hoofdstad voor jong en oud, werker en studenten. De stad waar men graag wil vertoeven. Ja, dan moet je wel wat te bieden hebben. Het WTC complex is hier een geweldige aanvulling in. Ik zou zeggen “ogen open, kopjes dezelfde kant op en los". Kom op!

Albert Ypma, een bezorgde burger met hart voor de stad en SC Cambuur.

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »