Nieuws

Administrator  /  18 juni 2018 11:14  /  Reageer

Op Whatsapp gaat momenteel een bericht rond met daarin een oproep om komende woensdag om 19.00 te verzamelen bij het stadhuis. De reden hiervan is dat de komst van ons nieuwe stadion in gevaar lijkt te zijn. Ook ons hebben berichten bereikt dat het er wat betreft het stadion op dit moment niet goed uitziet. De komende twee weken schijnen cruciaal te zijn voor de komst van het stadion en de toekomst van onze club. Kern van Cambuur heeft morgen een crisisoverleg met Cambuur Culture en M.I.-side om de situatie te bespreken

De Kern van Cambuur steunt de oproep om massaal naar het stadhuis te gaan. Woensdag staat om 19.30 een raadsvergadering ingepland, die overigens niet (specifiek) over het stadion gaat. Omdat naar wij begrijpen al op hele korte termijn beslissingen genomen zullen worden is het echter tijd om nu toch op een nette manier in actie te komen.

Wij roepen iedereen dan ook op om woensdag 19.00 naar het stadhuis aan het Hofplein te komen!

 

Be there!

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »