Nieuws

Administrator  /  15 januari 2019 16:43  /  Reageer

De gemeenteraad van Leeuwarden steunt het inrichtingsplan voor WTC/Cambuur. Waarschijnlijk komen er volgende week nog wel enkele randvoorwaarden. Ondernemersvereniging 058 (vertegenwoordigt 85% van de Leeuwarder ondernemers) vindt de plannen een 'verrijking' voor de stad. Ook positieve geluiden van een aantal omwonenden, ze vinden dat Cambuur het verdient en zijn tevreden over de communicatie van de gemeente. Daarnaast toch ook wel wat kritische geluiden van individuele ondernemers en omwonenden.

Over twee weken neemt de gemeenteraad een definitief besluit over de stadionplannen.

(Foto van LC)

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »