Nieuws

Administrator  /  15 mei 2019 20:45  /  Reageer
Meer mogelijk met Voetbalkleding organiseert i.s.m. Cambuur Verbindt een grootschalige uitverkoop in de Business Lounge van het Cambuur Stadion, welke te bereiken is via de trap naast het stadion (tussen de kantoren en JUMBO in). Deze vindt plaats op vrijdag 7 juni tussen 15:30 en 19:00 uur. De opbrengst van de verkochte items komt volledig ten goede aan stichting Meer Mogelijk Met Voetbalkleding. Deze stichting financiert uitjes voor jongeren met een beperking en hun begeleiders.

De stichting zal onder andere het assortiment uit haar webshop met korting verkopen. Tevens is voor het eerst de gedragen spelerskleding te koop. Hier zitten ook vele shirts bij welke zijn gedragen tijdens de kwartfinale van de KNVB-beker tegen FC Utrecht bij. Ook zullen enkele eregasten worden geïnterviewd. Onder andere Martijn Barto zal langskomen. Genoeg geshopt of even bijkomen en genieten van de interviews? Dan kunt u ook terecht op de uitverkoop want we hebben ook een mooi overdekt terras tot onze beschikking. Heeft u nog mooie items over? Ook deze kunnen worden ingeleverd. De toegang is gratis. Er worden geen items gereserveerd en zowel contant betalen als pinnen is mogelijk.

Tevens geeft de stichting aan 10 mensen met een beperking en hun begeleider de mogelijkheid om voor de opening in alle rust te kunnen shoppen. Dit kan tussen 15:00 en 15:25 uur en hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk: Dit kan door te mailen naar chiel@meermogelijkmetvoetbalkleding.nlDe voorwaarden hiervoor zijn te vinden op meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze stellen bereiken via chiel@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl.
« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »