Nieuws

Administrator  /  28 september 2019 11:43  /  Reageer

Foto en wedstrijdverslag:

SC Cambuur heeft vanavond tegen FC Volendam opnieuw een zege geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Henk de Jong boekte in Volendam een 0-4 zege.
 
Al na een klein kwartier spelen kwam SC Cambuur op voorsprong. Jamie Jacobs scoorde op aangeven van Akoy. Vier minuten later kreeg SC Cambuur een strafschop, die werd benut door Robert Muhren. Tol moest het veld met een rode kaart verlaten.
 
Vijf minuten voor de rust kreeg SC Cambuur opnieuw een strafschop. Deze keer miste Muhren omdat diens inzet werd gekeerd door Bakker. In de extra tijd maakte SC Cambuur er nog 0-3 van. Na een geweldige solo maakte Muhren zijn tweede goal van de avond. Muhren maakte na rust nog zijn hattrick compleet voor SC Cambuur

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »