Nieuws

Administrator  /  10 oktober 2019 12:00  /  Reageer

Cambuurplein 44
8921 RG
LEEUWARDEN

Leeuwarden 10 oktober 2019
 

Betreft: Reactie op onze brief van 27 februari 2019


Geachte directie, management, technische staf en spelers van de BVO SC Cambuur.

Als reactie op onze brief van 27 februari 2019 willen wij door middel van deze brief blijk van onze waardering geven ten aanzien van de sportieve prestaties van onze mooie club Cambuur. Wanneer iets slecht is dan is het slecht en wanneer iets goed is dan is het goed.

Omgaan met teleurstelling is inherent aan het leven van een Cambuursupporter. We hebben allemaal een dikke huid en weten waar we vandaan komen. Verliezen hoort erbij schreven we in onze brief. Dit is en blijft ongewijzigd, al constateren we wel enige vorm van vervaging van dit gevoel na verloop van tijd.

Daar waar we ons vanaf de degradatie grote zorgen maakte over de (sportieve)prestaties zijn deze zorgen inmiddels als sneeuw voor de zon verdwenen. De steeds terugkerende zalvende woorden zijn inmiddels vervangen door optimistische en tevens realistische woorden. Iets waar we ons volledig mee kunnen identificeren. Wat de club Cambuur zo kenmerkt, en gezien de uitingen die u met enige regelmaat doet begrijpt u dat zeker, is dat we een volksclub zijn. Dit blijkt zeker mede getuige door de benaderbaarheid van de TS en spelers op trainingen en het feit dat de voltallige selectie onlangs in ’t Hertje is geweest. Dit weten wij enorm te waarderen.

We zijn zeer betrokken bij onze club en identificatie op en rond het veld is daarom van levensbelang.

Wij zien -gelukkig- weer een herkenbaar en strijdend SC Cambuur! Op het veld én in de organisatie! We zijn er nog niet en er moet natuurlijk moet nog een hoop gebeuren richting nieuw stadion, maar de beleving, de passie en de wisselwerking met het publiek is er (weer)!

Wij kijken kritisch en met het nodige vertrouwen naar de toekomst!

Wij wensen de directie, de technische staf alle de spelers, enorm veel succes met het realiseren van de (bij)gestelde doelen.

 

Met vriendelijke groet,


Kern van Cambuur

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »